Meld dig til vores nyhedsbrev og få de bedste tilbud først

Tak!

Vi er meget taknemmelige for enhver tilbagemelding, der kan være

Brug for svar på jeres feedback?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Om os

Bestil over 100.000 feriehuse, ferieboliger og ferielejligheder

Sommerhus.dk samarbejder med de mest kendte og seriøse udlejere af ferieboliger, som har mere end 40 års erfaring. Vi søger hos alle udlejere for at finde din næste feriebolig til den lavest mulige pris. 
Så slipper du for at bruge tid på at søge hos de mange forskellige leverandører. Hos os finder du alle ledige ferieboliger i én søgning. 
Prisen og lejebetingelserne er de samme, som når du bestiller direkte hos vores partnere, og vi kan derfor give vores kunder prisgaranti.

Sommerhus.dk har feriehuse, ferieboliger og ferielejligheder til enhver smag. Vi har et bredt udvalg af ferieboliger i 31 forskellige lande, forskellige prisklasser og alle de faciliteter, du har brug for. Hos os lejer du nemt din næste feriebolig. Du finder vores udvalg på titusinder af ferieboliger under hvert enkelt land. Hurtig og selektiv søgning efter den rigtige feriebolig!

På Sommerhus.dk kan du booke din feriebolig 24 timer i døgnet

Du kan booke din næste feriebolig online på vores hjemmeside, når det passer dig. Når du har bestilt din feriebolig, modtager du en bekræftelse pr. e-mail fra Sommerhus.dk og vores partnerbureauer med alle de oplysninger, du skal bruge. 
På hver feriebolig finder du alle betingelser og vilkår nederst på bestillingsskemaet. Du er velkommen til at sende os en e-mail på [email protected], hvis du ønsker på forhånd at få tilsendt betalingsdato for ferieboligen, betingelser eller vilkår for den bolig, du ønsker at leje.

Brug for hjælp til at finde din næste feriebolig?

Der er et hav af muligheder, så hvis du sender os en forespørgsel, hjælper vi gerne. Brug for hjælp til at finde dit næste feriehus, feriebolig eller ferielejlighed? Vi sender dig derefter et personligt tilbud uden forpligtelser. Fortæl os, hvor du kunne tænke dig at holde din næste drømmeferie. Brug dette skema. 
Vi finder den rette feriebolig uanset formålet med rejsen. Hvis du søger efter et stort feriehus til mange familier, en hyggelig lille hytte ved søen, en fjeldhytte eller flere ferieboliger i nærheden af hinanden, så finder vi det til dig.

Personlig hjælp og service på feriedestinationerne

En af de største fordele ved Sommerhus.dk er, at vi altid er der, når du har brug for os. Når du lejer en feriebolig hos os, kan du altid finde en lokal kontaktperson på feriestedet. Sommerhus.dk's partnerbureauer og nøgleansvarlige byder jer velkommen, hjælper vores gæster på stedet og tilbyder deres service. Denne lokale tilstedeværelse gør, at du får en let overlevering af nøglen, hjælp til at booke aktiviteter, ferietips og meget mere.

Sommerhus.dk giver dig tryghed

Ved at bestille gennem et kendt selskab slipper du for store overraskelser. Sommerhus.dk og vores partneres største styrker er, at vi altid er der, når du har brug for os – både før, under og efter dit ophold. 
Du er i trygge hænder, når du betaler online hos os. Vi har indrettet os med de største sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Alle oplysninger sendes i krypteret form under et SSL-certifikat. 
Vi gemmer ikke dine kortoplysninger. Vi kontrollerer, at de indtastede oplysninger er korrekte, før vi opkræver lejebeløbet.